Hur gjorde Kerstin för att bota sin cancer med alternativmedicin, kost och kosttillskott?

Hur gjorde Kerstin för att bota sin cancer med alternativmedicin, kost och kosttillskott?
Det behövs ett samarbete för att på ett så skonsamt sätt som möjligt hjälpa kroppen att regenerera sig själv så att den på ett naturligt sätt kunde återställa hälsan och bli av med tumören.

En nära vän till mig är utbildad till näringsspecialist för de som drabbas av cancer och henne ringde jag därför omedelbart. Hon är dessutom ett strålande exempel på hur man kan bli frisk den alternativa vägen för redan vid 28 års ålder fick hon lymfomcancer som hade spritt sig överallt.
Hon opererades, fick cellgifter och strålning i olika omgångar och slutligen var hon på väg att dö. Som sista utväg uppsökte hon en alternativ läkare i New York som föreslog att hon följde en radikal anticancer diet. Resultatet blev att hon sakta och säkert blev frisk trots att läkarna gett upp hoppet om att kunna rädda henne.
Vi är faktiskt många som framgångsrikt prövat en mera holistisk behandling av cancer, men tyvärr finns inget intresse från myndigheternas sida att ta reda på vad vi gjort eller att föra statistik på våra framgångar.
Jag påbörjade således den rekommenderade dieten, slutade röka, rättade till syrabasbalansen och avstod från alla sockerprodukter.
Energi behövs för att cellerna ska kunna leva och utföra viktiga funktioner.Normalt sett skapas energi genom att använda syre och glykos, men i cancerceller används fermentering i den metaboliska processen. Nobelpristagaren Otto Warburg upptäckte redan på 30-talet att syrebrist leder till en förändrad metabolism som gör att cellerna så småningom övergår till att bli cancerösa. (Ref: Otto Warburg: On the Origin of Cancer Cells)
Det är därför en gåta varför det medicinska etablissemanget har “missat” denna viktiga förbindelselänk mellan socker och dess roll vid bildande av nya tumörer och metstaser.
Dietråd som påpekar hur viktigt det är att avstå från socker borde vara en självklarhet hos myndigheternas och cancerfondens rådgivning. Mig veterligen får cancerpatienter överhuvudtaget ingen specifik information om lämplig diet av onkolog eller andra canceransvariga rådgivare på sjukhusen.
Varför frågar man sig? Kan det bero på att läkarutbildningen ger ytterst begränsad utbildning i näringskunskap?
Svenska läkare får inte pröva annan vetenskapligt grundad cancerbehandling som inte inkluderar kirurgi, cellgifter och strålning

En 4-års studie vid: ”The National Institute of Public Health and Environmental Protection” i Nederländerna jämförde 111 fall av cancer i gallblåsan med 480 kontrollfall. De fann att cancerrisken vid sockerintag mer än fördubblades oavsett andra energikällor.
Patrick Quillin, Ph.D., R.D., C.N.S., ansvarar för näringsråd på ”Cancer Treatment Centers of America” in Tulsa, Oklahoma. Quillin har också skrivit boken ”Beating Cancer With Nutrition”, Nutrition Times Press, 1998.
Ytterligare en referens är: Dr. Russell Blaylock, onkolog, hjärnkirurg och forskare i neurologi har skrivit en bok som heter “Natural Strategies for Cancerpatients”.
Jag drack stora mängder mixad frukt- och grönsaksjuice

Jag åt även vissa vitamintillskott och andra viktiga kosttillskott, antioxidanter och naturprodukter mot cancerväxt och var lika rigorös med min diet som om jag hade gått för behandling på sjukhus.
Jag kände mig övertygad att det skulle gå att vända förloppet och så småningom bli helt frisk inte bara under ett 5-års period utan för gott.
Varje dag mixade jag 3 stycken grönsaks- och fruktjuicebägare bestående av 1-2 äpplen, 3-4 morötter, 4 stjälkar bladselleri, en tredjedel av en hel gurka och en tumstor skalad ingefärsrot. Helst ska dessa vara biodynamiskt odlade, men om det är omöjligt, bör de tvättas extra noggrant och morötterna skrapas.
Juicer ger ett snabbt näringsintag fyllda av enzymer och antioxidanter utan att kroppen behöver anstränga sig nämnvärt. Det går åt mycket grönsaker och äpplen och en sådan mängd skulle man inte orka med utom genom att dricka den i juiceform. Därtill behövs en bra juicemaskin.
Jag avstod från alla processade matvaror och drycker, kött och fisk, margarin och andra processade mejeriprodukter förutom kefir och keso. Jag drack inget kaffe eller vanligt svart té utan grönt té. Jag åt inga vita mjölprodukter (spagetti, pizza, bröd, bakelser och kakor) och drack ingen alkohol överhuvudtaget. Däremot åt jag en stor mängd råa och ångade grönsaker, shiitake-svamp, lök, vitlök, ingefära, råris, quinoa, nötter, frön (solros, sesam och pumpafrön) och många färska kryddväxter samt curry och ekologisk gurkmeja.
Gurkmeja anses vara ett naturligt anticancermedel. Se artikeln: ”Potential Health Benefits of Turmeric”.
Avgiftning och näringstillförsel från naturliga råvaror av central betydelse

Min diet avgiftade kroppen och i början var det svårt med omläggningen som gav mig både växtvärk och huvudvärk, men redan efter en kort tid kändes det bättre. Jag förlorade några välbehövliga kilon.
”Fettet runt midjan bör undvikas för att förebygga och läka cancer och jag började så småningom få en fin färg och lyster i huden som gjorde att jag såg riktigt hälsosam ut.”
Basat vatten och detox

Drack även mycket vatten med en halv pressad citron. Citron är basbildande och det är viktigt att rätta till syrabasbalansen genom att avstå från försurande matprodukter såsom exempelvis socker som är högst försurande.
När kroppen belastas av giftiga och främmande ämnen samt en mängd överblivna avfallsprodukter försuras kroppen varvid cellerna får allt svårare att fungera naturligt.
De naturliga filtren såsom lever, njurar, och lungor hinner inte med att rensa bort allt avfall och med åren växer sophögen varpå situationen förvärras. Därför är det viktigt med detox och utrensning av tungmetaller.
Kelenering eliminerar tungmetaller

En annan behandling jag gjorde var hos Doktor Lipekki, som under många år arbetade som onkolog på Sahlgrenska sjukhuset. Efter många verksamma år, bestämde han sig för att inte längre fortsätta inom den allopatiska skolmedicinen. Han ändrade inriktning och erbjöd en terapi som kallas kelenering.
Kelenering ges till människor som lider av diverse åkommor såsom reumatism, hjärtsjukdomar och cancer. En väl beprövad metod som ges intravenöst (kan också ges oralt) och är mig veterligen utan biverkningar förutsatt att det görs av en läkare. Kelenering undanröjer tungmetaller från kroppen och kan också reaktivera enzymer och eliminera förkalkning i artärerna.
Enligt en vetenskaplig rapport är kelenering en väldokumenterad, säker och effektiv terapi som förtjänar erkännande och acceptans världen över. I Sverige har kelenering förbjudits av Socialstyrelsen.
Kelenering erbjuds i våra grannländer som tex: Schweiz vid Paracelsuskliniken och i Tyskland.
Se referenser; Cranton EM, Frackelton JP: Free radical pathology in age-associated diseases: Treatment with EDTA chelation, nutrition and antioxidants. Journal of Holistic Medicine 1984; 6 (1): 6-37. [Copyright © 1984 Elmer M. Cranton, updated 2012]
Kosttillskott, visualisering och motion bidrar till att bota cancer

Dessutom åt jag kosttillskott i formen av: extra enzymtillägg, högkvalitativ linolja (omega 3) som gärna kan blandas med keso, tillägg av B-vitaminkomplex, Q10, C vitamin, D3 vitamin (oljebaserad) och K 2, selén, spirulina, extrakt från aprikoskärnor i pillerform (vitamin B17, s.k laetrile) och magnesium, kalcium zink och potassium.
Jag promenerade minst en halvtimma dagligen och gjorde visualiseringar 2 gånger, en på förmiddagen och på kvällen. Jag insåg att jag måste göra börja leva mer i harmoni med mig själv och göra avslut med det som jag tillåtit göra mig emotionellt obalanserad.
Avslutningsvis hoppas jag denna artikel kan inspirera människor att tänka självständigt och inse att vi inte måste vara helt beroende av våra läkare. Vi kan bli medarbetare i vår egen läkningsprocess.

26 thoughts on “Hur gjorde Kerstin för att bota sin cancer med alternativmedicin, kost och kosttillskott?

 1. Enderlin’s medel Mucor Rasemosus, Aspergillus Niger samt Utilin/UtilinS. En kraftig korrigering av syra bas balansen är mycket viktigt. Avkok på björkaska dagligen och massiva doser C-vitamin då som natriumascorbat (neutralt/pH ).
  Homeopati för stärka lever,njurar och tarmen samt korrigering av hormonerna.
  Observera att Thuja är kontra indiserat vid tumör sjukdom. Det måste vara en personlig ordination, ovan sagda är en del av de viktigaste i behandlingen. Sanering av närmiljön vad gäller Hartman och Kurri störfeldt inte att förglömma.

 2. Min far vad diagnosen prostatacancer mars 2015 och
  ända sedan då vi har gjort kemoterapi 3 gånger men det
  Cancer håller tillbaka. För några månader sedan jag hörde talas om cannabis
  olja och dess läkande effekt och jag anskaffas av cannabis olja från USA
  (ojukokorokelly@gmail.com) och min far började
  behandling omedelbart med cannabis olja, efter att ha använt den
  cannabis olja för behandling på föreskriven tid förskriva av Dr oju
  Kelly, vad helt bota och som jag skriver nu min far kan det
  promenad runt huset själv utan stöd från någon
  och gå ut när han väljer. Bästa hälsningar, Vanessa välsignelse

 3. Hejsan Kerstin,

  Jätte bra inlägg, mycket utbildande. De flesta jag pratar med kallar detta lögn så hur tacklar man sådana personer som blir helade från cancer med alternativ behandling?

  Kontakta mig gärna för ditt liv är en grundsten för de som inte överlever cancer.

 4. Hej Kerstin, har försökt kontakta dig på mail adressen men det gick inte. En nära vän har precis fått ett cancerbesked och skulle bli glad om vi kunde få lite vägledning.
  Mvh
  Gila

 5. My wife just got the sentence lymphoma, shocked thank´s for your words of health eating good things from nature, we live in Sweden, bless you……

 6. Hej Kerstina jag skulle behever hjälp avdig om du har tid för mig snälla kontakta mig mit tel 0735545616.
  Med vänlig hälsning Elsa.

 7. Dr Otto Warburg fick nobelpriset för upptäckten av att virus bakterier och patagener ,ej kan existera i närheten av syre.
  Att använda väteperoxid som omvandlas till syre i kroppen oxiderar bort allt som inte hör till kroppen.Till exempel ta ut en halv liter blod som syresätts med väteperoxid (utan tillsatser) och sedan föra tillbaka i kroppen,botar cancer !

 8. Hej, är det möjligt att få kontakt med din vän som är näringsspecialist? Min pappa har levercancer och vill enbart behandllas på naturlig väg, imed hjälp av alternativ medicin, kosttillskott och kost. Det skulle betyda mycket för oss vi kunde komma i kontakt med din vän och få vägledning.

  Mvh
  Mineta

 9. Hej Kerstin!
  Jag sitter just ju i ett mörkt rum på sjukhuset som anhörig till en mamma som har offrat sig själv hela sitt liv för att ta hand om mig och mina syskon.

  Som sagt, det är så mörkt här. När jag ser henne liggande i sängen med cancerdiagnos så mörkas det till ordentligt i mitt härta och mitt liv.

  Läste hela din artikel och måste faktiskt säga det var som en soluppgång för mig.

  Jag skulle jättejättegärna uppskatta om jag får chansen att komma i kontakt med dig och få lite hopp och mer detaljerad information om hur du botade din sjukdom. Jag tror starkt på din behandling har skälv varit inne på det tidigare.

 10. Hi,
  Now, at 94, I found a little lump in my right breast. After an exam my doctor suggests either removing the lump,followed by radiation, or removing the breast. As I am a journjalist about to publish a book, I have to return to writing as soon as possible. I take lots of supplements and will now alter my diet to be even “greener” than at present. Which choice do you recommend? Great to read your blog! Ruthie

 11. Jag heter rose och jag bor i texas usa jag hade hjärtsjukdom 3 månader sedan och jag har gjort operation och jag var inte botad tills jag kom i kontakt med rick simpson email på ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och han sa att han kunde bota mig med hans hjärtläkemedel så jag lägger en order och det levererades till mig inom några dagar och jag började använda medicinerna för behandling och jag började märka förändringar för bättre inom 2 veckors användning. Efter 4 veckors behandling gick jag för att se min doktor, jag var suprise att se testresultatet att jag är fri från hjärtsjukdom. Jag är så glad idag och jag vill ha folk där ute för att veta att med Rick Simpsons medicinering kan hjärtsjukdom botas och det kostar mindre än kirurgi.

  Vänliga hälsningar,
  Rose Halm

 12. Hej!
  Min mamma har drabbats av cancer i buken det gick tyvärr inte att operera bort då det va för många tumörer och cellgift behandlingen har tagit hårt på henne och jag har läst lite om att ens kost kan hjälpa stoppa spridningen av tumörer så jag skulle jättegärna uppskatta lite mer hård draget va man berör och inte berör äta eller t.ex en kostschema på varierande måltider som ni tror skulle vara bra. Tack på förhand

  Mvh Joel

 13. Hej! Läser med stort intresse och inspiration vad du har lyckats med. Jag har själv cancer och vill nu få min kropp att börja självläka. Därför dricker jag nu den frukt- och grönsaksjuice som du delat med dig av. Men nu undrar jag om det receptet på 1-2 äpplen, 4 morötter osv är mängden för en av dagens tre drinkar elller för dagens alla tre drinkar? Mvh Irene Persson

Leave a Reply

Your email address will not be published.